فدوى عضو صديق لبيكهام
عدد الرسائل : 925 العمر : 34 مكان الاقامة : بورسعيد الدور التالت العمل/الترفيه : تالتة والحمد لله المزاج : مية مية رقم العضوية : 13 تاريخ التسجيل : 28/04/2008
| موضوع: طريقة عمل الشركسية الخميس 21 أغسطس 2008 - 23:38 | |
| نص دجاجة . قلب خبز توست . ملح وفلفل 50 جم عين جمل أو جوز . جرام واحد فلفل حصى . نص كيلو حليب . نص بصلة . قطعة جزر وعود كرفس وعود كراث .
الطريقة: تسلق الدجاجة فى الماء بعد وضع الخضروات المعطرة وهى البصل والجزر والكرفس والكراث والفلفل الحصى حتى يتم نضج الدجاجة .
تنشل الدجاجة من الماء وتصفى المرقة وتوضع على النار حتى تقل كمية الماء ونضع قلب خبزالتوست وعين الجمل أو الجوز والحليب والملح والفلفل ويضرب الجميع فى الخلاط .
وعند التقديم نضع الدجاجة فى طبق التقديم وفوقها صلصة الشركسية ونضع عين الجمل أو الجوز فوقها وتقدم .
| |
|
الملاك البرئ عضو ذهبى
عدد الرسائل : 176 العمر : 30 مكان الاقامة : بورسعيد العمل/الترفيه : القراءة المزاج : مش بطال رقم العضوية : 180 تاريخ التسجيل : 04/08/2008
| موضوع: رد: طريقة عمل الشركسية الثلاثاء 26 أغسطس 2008 - 23:05 | |
| ميرسى ليكى يا فدوى تقبلى مرورى | |
|