ميدو بيكهام
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


هاى يا زائر ومنورنا بوجودك دايماً
 
الرئيسيةMeDo BeCkHaMدردشة منتدى ميدو بيكهم الكتابيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 شوربة "كريم دوفلاي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
فدوى
عضو صديق لبيكهام
عضو صديق لبيكهام
فدوى


انثى
عدد الرسائل : 925
العمر : 34
مكان الاقامة : بورسعيد الدور التالت
العمل/الترفيه : تالتة والحمد لله
المزاج : مية مية
رقم العضوية : 13
تاريخ التسجيل : 28/04/2008

شوربة "كريم دوفلاي Empty
مُساهمةموضوع: شوربة "كريم دوفلاي   شوربة "كريم دوفلاي Icon_minitime1الأحد 14 سبتمبر 2008 - 23:38

طبق الشوربة
شوربة "كريم دوفلاي"

شوربة "كريم دوفلاي Kamar_11


المقادير:• 5 أكوب شوربة فراخ.
• صدور فراخ مخلية ومقطعة قطعا صغيرة.
• 4 ملاعق دقيق.
• 6 ملاعق زبدة.
• بصلة مقطعة قطعا صغيرة.
• كوب كريمة.
• مرقة دجاج.
• 100 جرام مشروم.

الطريقة:• نبتدي نقطع المشروم إلى مكعبات صغيرة بعد غسيله كويس.


شوربة "كريم دوفلاي Kamar_12

• بعد كده نضع طاسة وحلة على النار ونضع ملعقتين زبدة في الطاسة، و4 ملاعق زبدة في الحلة بعد كده نجيب بصلة صغيرة ونضعها في الطاسة اللي فيها معلقتين الزبدة، ونحط 4 ملاعق دقيق في الحلة اللي فيها ال4 ملاعق زبدة ونقلبهم مع بعض لغاية ما الدقيق يبقى لونه دهبي.

شوربة "كريم دوفلاي Kamar_13

• بعد ما الدقيق لونه يبقى دهبي هنضيف إليه شوربة الفراخ كلها مع التقليب المستمر، في نفس الوقت نجيب صدور الفراخ ونضعها على البصلة والزبدة اللي في الحلة ونقلبهم لحد ما يستووا ونضيف إليهم شوية ملح وفلفل، وممكن نزود شوية شوربة على الفراخ....بعد كده نضيف المشروم للفراخ ونسيبهم يستووا مع بعض.

شوربة "كريم دوفلاي Kamar_14

• بعد ما الفراخ والمشروم يستووا نحطهم في الحلة اللي فيها الشوربة والزبدة والدقيق، وبعد كده نضيف في الآخر كوب الكريمة مع شوية ملح وفلفل وأول ما يغلوا نطفي البوتوجاز ونجيب طبق نحط فيه الشوربة كلها.

ده الشكل النهائي لطبق شوربة "كريم دوفلاي" وبالهنا والشفا..


شوربة "كريم دوفلاي Kamar_16
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
شوربة "كريم دوفلاي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ميدو بيكهام :: منتدى المرأة ولاسرة :: منتدى المطبخ-
انتقل الى: