عمل القطايف بالمكسرات
المقــادير: كوب مكسرات –جوز –لوز –زبيب-
ربع كوب سكر
قرفة (دارسين )
رقائق حجم كبير قطايف
6 - أكواب زيت للقلي
3- أكواب قطر
نصف كوب فستق ناعم للتزيين
طريقة التحضير:تقطع المكسرات الى قطع صغيرة جدا وتخلط مع القليل من القرفة وتحشى بها القطائف
. تطبق رقائق العجين وتلحم أطرافها بحيث يكون الحشو في الداخل
. تقلى القطايف في الزيت الحر حتى تكتسب لوناً ذهبياً ثم توضع في القطر و هي ساخنة ثم تزيّن بالفستق الناعم
اى رأيكوا يا شباب انا هظبتكوا فى رمضان
كنت هجبلكوا طريقه العمل بالصور بس انا مش عارفه الصور بتتحط ازاى ياريت حد يقولى
اتمنى لكم شهرا سعيد